SPUITWERK

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om hun meubels en keukens te laten spuiten. Hiermee krijgt de inrichting een nieuwe uitstraling. Bij grotere oppervlakten zoals muren en plafonds kan voor spuitwerk gekozen worden.

Spuitwerk

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom beginnen we altijd eerst met een uitgebreide inspectie van de huidige staat van elke wand, muur en plafond. Alles voor een superstrak resultaat. Al ons spuitwerk wordt uitsluitend gedaan met watergedragen verf in verband met schadelijke stoffen voor mens en milieu.

Naast het spuiten van wanden en plafonds, beschikt Schildersbedrijf Snippe over een spuitcabine. In deze ruimte kunnen radiatoren, keukens, deuren en kasten worden gespoten. In onze geavanceerde spuitcabine spuiten wij jouw kasten en keukens met hoogwaardige, kleurechte en krasbestendige twee-componenten spuitlakken. Ook kleurbeitsen, blanke lak of een vernislaag is mogelijk.

WIJ LEVEREN HET HOOGSTE SERVICENIVEAU

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

WIJ ZORGEN VOOR TOTALE VERFRAAIING

WIJ LEVEREN HET HOOGSTE
SERVICENIVEAU

MEER DAN 20 JAAR
ERVARING

WIJ ZORGEN VOOR
TOTALE
VERFRAAIING

Onze werkwijze

1. BEZICHTIGING
Als je ons hebt uitgenodigd voor een bezichtiging, lopen wij samen door en om het pand om in kaart te brengen wat we voor jou kunnen betekenen.

2. VOORSTEL
Zodra ons voorstel klaar is, plannen wij bij akkoord alles in overleg alles in.

3. UITVOERING
Wij gaan aan de slag en realiseren jouw wensen.

4. OPLEVERING
Na het afronden van de werkzaamheden, lopen wij deze samen na.

5. GARANTIE
Op ons werk geven wij garantie volgens de richtlijnen van Onderhoud.nl.