GEVELAFWERKING

De gevel geeft de uitstraling aan de woning of bedrijfspand. Door deze goed te onderhouden blijft jouw woning of bedrijfspand er netjes uitzien. Door uw buitenmuur te laten schilderen krijgt het pand de uitstraling die het verdiend. 

Gevelafwerking

De gevel is het visitekaartje van jouw woning of bedrijfspand. Door deze een metamorfose te geven krijgt het pand in alle opzichten een meerwaarde. Het aanbrengen van de juiste verflaag is erg belangrijk, zodat de gevel dan bestand is tegen alle soorten weersomstandigheden. Een goede verf werkt daarnaast ook isolerend, waardoor het risico op vervelende vochtproblemen wordt verkleint en de levensduur van de gevel wordt verlengd.

Door de gevel te keimen – het schilderen met minerale verf – krijgt de gevel een matte kalkachtige uitstraling. Deze verf bestaat enkel uit natuurlijke grondstoffen. Gevelverf van Keim is uiterst geschikt om je gevel waterdicht te maken met de positieve eigenschap dat de gevel nog steeds kan ademen. Hierdoor blijft de vochthuishouding van je gevel altijd optimaal en vermijd je schimmels, bladderende verf en mos.

WIJ LEVEREN HET HOOGSTE SERVICENIVEAU

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

WIJ ZORGEN VOOR TOTALE VERFRAAIING

WIJ LEVEREN HET HOOGSTE
SERVICENIVEAU

MEER DAN 20 JAAR
ERVARING

WIJ ZORGEN VOOR
TOTALE
VERFRAAIING

Onze werkwijze

1. BEZICHTIGING
Als je ons hebt uitgenodigd voor een bezichtiging, lopen wij samen door en om het pand om in kaart te brengen wat we voor jou kunnen betekenen.

2. VOORSTEL
Zodra ons voorstel klaar is, plannen wij bij akkoord alles in overleg alles in.

3. UITVOERING
Wij gaan aan de slag en realiseren jouw wensen.

4. OPLEVERING
Na het afronden van de werkzaamheden, lopen wij deze samen na.

5. GARANTIE
Op ons werk geven wij garantie volgens de richtlijnen van Onderhoud.nl.